O nama

 

BIBIS snowboard klub je osnovan 2006 godine u Beogradu. Upisan je u registar sportskih organizacija pod brojem 14686.

Naš klub je orjentisan na olimpijski priznate discipline u snowboardu ,slalomom (SL) i veleslalomom GSL).Pored ovih disciplina naši takmičari voze i borderkros (SBX).

Klub je u potpunosti orjentisan na zdrav život i razvoj dece i omladine u prvenstveno kvalitetne ,poštene i zdrave mlade ljude.Propagira se zdrav sportski život , sportski duh i život bez cigareta , alkohola i droge.

Klub je zasnovan na principu jedne velike porodice koja jedino svojim zajedništvom,verom u sebe,medjusobnim poštovanjem i uvažavanjem može napredovati i postizati uspehe.Pod uspehom, mi pored uspeha na takmičenjima podrazumevamo i uspeh u školi , uspeh u porodičnim odnosima ........

Sadašnji takmičari snowboard kluba BIBIS u svim kategorijama su učestvovali i ostvarivali izuzetne uspehe na brojnim medjunarodnim takmičenjima / WJCH-juniorsko svetsko prvenstvo, EYOF -juniorske olimpijske igre ,EC-evropa kup, brojne FIS medjunarodne trke,WCH -svetsko prvenstvo,WC-trke svetskog kupa......

Najveći dosadašnji uspesi naših takmičara su osvajanje zlatnih medalja na svetskim prvenstvima kao i osvajanje srebrne medalje na juniorskim olimpijskim igrama što je najveći uspeh u istoriji zimskih sportova kod nas, prva olimpijska medalja u zimskim sportovima.

 

 

 

 

Takmičari našeg kluba su reprezentativci snowboard reprezentacije Srbije u svim kategorijama .

Treneri našeg kluba su bivši reprezentativci i osvajači brojnih medalja na državnim prvenstvima.